9 december 2022

Fiscaal Inside met mr. Arend Jan van Lint over onafhankelijke fiscale rechtshulp en de vormgeving daarvan

Voor deze vrijdag – 9 december 2022 – was onze gast mr. Arend Jan van Lint, fiscaal docent en auteur. Staatssecretaris Van Rij denkt na over een alternatief voor fiscale rechtshulp die beter toegankelijk is voor minima, waarbij wel de onafhankelijkheid en deskundigheid is geborgd. Hoe zou zo’n variant eruit moeten zien en in hoeverre kunnen daarbij ook niet-juristen, zoals RB-ers,  worden betrokken? We vragen aan Arend Jan wat hij daarvan vindt. Er is uiteraard ook ruimte om jouw vragen te stellen en om jouw mening kenbaar te maken.

Aanvang
Je kan vanaf 16.20 inloggen (geen wachtwoord nodig). We beginnen exact 16.30 en eindigen rond 16.45 met een uitloop tot 17.00. Toegang is gratis. Je krijgt geen PE punten.

Inloggen
Om mee te kijken en te luisteren moet je hier zijn https://lnkd.in/dw_5WUR. Praat mee via je eigen microfoon of de chat.

Herinneringsmail
Wil je een mail die je rond 16.15 nog even helpt herinneren? Laat dan je email, naam en telefoonnummer hier achter https://fiscaalinside.nl/schrijf-je-in/

Nakijken
We zetten de opnames zo snel mogelijk op YouTube en Fiscaalinside.nl. Bekijk hier de afgelopen opnames: https://fiscaalinside.nl/