16 februari 2024

Fiscaal Inside met Ron Meijer RB over “Recht toe recht aan AI zonder poespas, je eigen fiscale databank onder handbereik”

Voor deze vrijdag -16 februari 2024 – is onze gast Ron Meijer. Recht toe recht aan AI zonder poespas. Ron ergert zich al jaren aan het oeverloos zoeken in vakstudie en andere vaktechnische databases. Belastingadviseurs zijn volgens Ron soms meer tijd kwijt aan het zoeken, dan aan het feitelijk helpen van de cliënt. Dat kan nu anders. Met een ai-tool die fundamenteel anders is dan bijvoorbeeld GPT4. Met Iki.ai kunnen gebruikers hun eigen boekenkast bouwen, eigen content inladen. En wat het helemaal fijn maakt, is dat rechtspraak.nl al is ingelezen. Je kunt met de tool chatten over jouw eigen content. Ron laat live zien hoe makkelijk het is. Er is uiteraard ruimte om vragen te stellen en om jouw mening kenbaar te maken.

Aanvang
Je kan vanaf 16.20 inloggen (geen wachtwoord nodig). We beginnen exact 16.30 en eindigen rond 16.45 met een uitloop tot 17.00. Toegang is gratis. Je krijgt geen PE punten.

Inloggen
Om mee te kijken en te luisteren moet je hier zijn https://lnkd.in/dw_5WUR
Praat mee via je eigen microfoon of de chat.

Herinneringsmail
Wil je een mail die je rond 16.15 nog even helpt herinneren? Laat dan je email, naam en telefoonnummer hier achter https://fiscaalinside.nl/schrijf-je-in/

Opname
In principe (als de spreker dat goed vindt) maken we een opname die je na het weekend terug kan kijken bij Fiscaal Inside