20 januari 2023

Fiscaal Inside met mr. Toon Hasselman over BTW in combinatie met bedrijfsopvolging

Voor deze vrijdag – 20 januari 2023 – is onze gast mr. Toon Hasselman, BTW-specialist bij Lenos c.s. VAT & Custom Lawyers. Bij een bedrijfsopvolging denk je niet meteen aan btw, maar is dat wel terecht? Hoe zit dat bijvoorbeeld bij een verkoop van activa (en passiva) en als accountants-/belastingadvieskosten of een bemiddelingsfee in rekening wordt gebracht? We praten hierover met Toon. Er is uiteraard ook ruimte om jouw vragen te stellen en om jouw mening kenbaar te maken.

Aanvang
Je kan vanaf 16.20 inloggen (geen wachtwoord nodig). We beginnen exact 16.30 en eindigen rond 16.45 met een uitloop tot 17.00. Toegang is gratis. Je krijgt geen PE punten.

Inloggen
Om mee te kijken en te luisteren moet je hier zijn https://lnkd.in/dw_5WUR. Praat mee via je eigen microfoon of de chat.

Herinneringsmail
Wil je een mail die je rond 16.15 nog even helpt herinneren? Laat dan je email, naam en telefoonnummer hier achter https://fiscaalinside.nl/schrijf-je-in/

Nakijken
We zetten de opnames zo snel mogelijk op YouTube en Fiscaalinside.nl. Bekijk hier de afgelopen opnames: https://fiscaalinside.nl/